Juletider


jaha då vart julen över för i år...
vart har man då spenderat dessa dar nånstans.


julafton spenderades hemma hos mamma & pappa tillsammans me madde, malin, morfar och mina morbrödrar. men morgen börja me god frukost och öppning av klappar ifrån hjärtat som var såå fina! blev super god mat och kalle anka förstås och en lite snaps :P fick super duper fina klappar TACKAR SÅ MYCKE! älsklingen min kom runt midnatt lagom till kaffe & en bit kladdkaka jepp ni läste rätt vid midnatt åt vi detta, haha. åkte hemåt runt 01.30 tiden och då var jag helt slut o kropp & huve.
   
juldagen åkte vi hem till mamma & pappa igen för att fira tillsammans me sofie me familj. dom hade firat julafton hemma hos mikkos föräldrar i år för att dom hade mikkos son denna veckan. blev dock inget julbord utan till förrätt blev de sill mm, varmrätt blev de kyckling i curry och ris sen så åt dom andra gröt till efterrätt, sååå gott.
tomten kom på besök, haha. alex blev helt stirrigt över att tomten kom, för han förstod inte alls att de var pappa som var tomten, haha. thilde våga inte riktigt sig fram till tomten men fick en luien klapp på huvet sen var de över och hon börja koncentrera sig på sina klappar som hon blev super glad över. den lillen filuren kutta runder me gåvagnen men helst ville hon sitta i den och bli körd, haha.
blev en runda singstar abba, såå roligt men kunde inte bli så högt pga morar inte tycker om höga ljud men men. landa i sängen runt 01.30 sen så sussa man så gott.
 
      

idag har vi spenderat våran eftermiddag i s sandby hemma hos hjärtats morbror där dom flesta var samlade på hjärtats mammas sida. blev julmat idag och nåra klappar delades ut till barnen sen satt hjärtat och jag,  la pussel tillsammans me isabell sen blev en massa bus.
var hemma lagom till körslaget börja var riktigt  skönt att få komma hem. har smått ont i halsen och huvet men värst är de för hjärtat som har jätte ont i halsen nu =(.


usch nä funderar på sängen nu den looockar riktigt mycke nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0