fredaglördagsöndag



snart är helgen över oxå men söndag är kavar =)

fredes fick vi besök utav, martin, macke, micke & jenny. hjärtat fick ytterligare en present - whiskeybok.
trevligt kväll.
lördes satte vi upp hyllorna, tog typ hela dan. skulle hämta ut noah skor MEN coop stängde uthämtningen vid 15 jag sjukt irriterad och de fick dom bannemaj höra i butiken, haha. kvällen stod de 20 års fest på schemat. hitta en svart tråkig trasa i garderoben, dock förstor och utslitna men ACK så grymt sköna röda skor. kommer hänga me ett tag till, haha. men de var en trevlig afton och så fick man träffa Josse & John =)
men fick bara träffa thilde i nån sekund =(. hon var så grymt förkyld så M fick stanna hemma me henne. så tråkigt att se henne må så, lilla plutten!

ja och idag, söndag. noah bestämde sig för att vakna vid 7.45, aaahhh. meeen vi låg o mös en stund i sängen så man kunde morrona sig lite innan vi gick upp. me tanke på att vi inte la oss förräns närmare 02 så trodde jag han skulle sova liiiite längre :P.
vakna o kände att förkylningen blitt värre =(. trööööööött på de nu!!
halsont har kommit på besök oxå.
idag blir de bara lugn, ska se om jag kan övertala sambon att åka o titta på när vi ska spela match. hoppas hoppas. men tror de kan bli svårt, men hoppas liiiite iaf.
har betsat hyllrona lite till och nu spänner hjärtat dom riktigt sen ikväll kan vi nog få upp böckerna o skivorna. nu ska de dära vitrinskåpet inhandlas oxå så vi kan få in våra glas.



nä om man kanske ska se om en kopp kaffe smakar bra ida, haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0