h&m


idag landa h&m katalogen ner i brevlådan.
hitta såååå mycke fina kläder.. till mig, de ni, haha. de mesta som var till pojkar har redan noah, haha. så tog en sväng in på hemsidan och hitta en massa fina kläder. så ska sätta mig ner i lugn o ro och skriva ner vad som ska beställas =)
jo, i idag kom de paket till noah =). fynda en suuuuper FIN bamse dress till honom 56kr med frakt inräknat!
DE NI!
mamma o pappa har vatt här en sväng. pappa o J var en tur o fixa en sak så mamma stanna kvar o höll oss sällskap den lilla stund.



NU: sääängen kallar


god natt

Kommentarer
Postat av: Caroline - Mamma till Julia

ah va skönt :) ja när hon vaknar mellan 3 o 4 timmars mellanrum e hon hungrig o ibland om man har otur så kan hon vakna mellan men somna om när man vänder på henne o stoppar in nappen..



maten, köttfärsåsen o kalopsen stog det 5-6 mån o vällingen e från 6 mån. Julia blir 5 mån imorgon. en liten ljuvstart :p har ni börjat med "riktig" mat?

2010-03-15 @ 22:57:03
URL: http://juliaemiliaburehed.blogg.se/
Postat av: Nina

håller tummarna att du slipper åka på någe..

2010-03-15 @ 23:34:07
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Elle

Visst var där mycket fint i katalogen? Man blev så sugen att bara beställa hem allt på direkten!! Kom upp i en summa på 1200 på bara det som jag verkligen vill ha/behöver nytt......men där e ju massa mer som jag skulle kunna tänka mig =)

2010-03-16 @ 09:04:39
URL: http://aseaa.blogg.se/
Postat av: Snart pappa.

tack. Ja det finns otroligt fina barnvagnar nu för tiden, och vi måste verkligen hitta en nu, annars kommer det ta en massa tid att få hem den och då kan det vara försent inför förlossningen dessutom

2010-03-16 @ 11:21:23
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja trots mitt eviga jobbande hade vi en jättebra helg! precis så bra som den skulle kunna bli när jobb är inblandat iaf :)

Ja vi hittade en del filmer faktiskt, men vi hyrde film ist.. jag började tidigt både löd, sönd och månd så vi struntade i det tyvärr.. får ta det en annan helg ist :)hur gick matchen?

kram



oj det var en händelserik helg :)

2010-03-16 @ 12:27:09
URL: http://breakfastlunch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0