sista söndagen i mars

återstår de några timmar kvar innan denna sista söndag i mars är över..
idag har de inte hänt föööööör mycke, haha. hjärtats syster o systerdotter har varit på ett litet besök. hade me sig en massa kläder meeen de mesta slängs, haha. vill inte ha de typ!
sen har de bara blitt en massa mys me guldklimp! han är så bestämd av sig, haha. ENVIS! och undra vem han har de efter ;) haha. de är SITTA som gäller nu! han blir mer o mer duktigare för var dag på att sitta själv =). ligga på rygg går oxå bra men INTE mage, latfiiisen, haha.
abslout de finaste som finaste!

igår var de ju match och vi förlorade, japps. men dom var rätt duktiga, rutinerade och kunde spela riktigt fin boll. märktes dom hållt på i flera år. deras yngsta var kanske runt 22-25 och äldsta kanske 35-40, haha. förra året gjorde dom sisodär runt 145 mål, haha och släppte inte in många. så de var strongt att bara släppa in 3, i andra halvlek spela vi upp oss grymt bra om man skulle jämför me första som var katastrof.
påtal om katastrof så de var domaren, riktigt jävla usel!
han blåste tex av min syster för offside när hon STÅR 2m in på VÅR planhalva, guuud vad vi blev arga. till och med deras tränare sa till honom att de inte var offside, efter lite tjaffs så fick vi bollen. sen blåste han av för sånt som inte var nåt, sen blåste han inte för saker han skulle blåsa för.
deras ena tränare var så förbannad att han skulle inte betala honom några pengar, haha. och skicks in anmälan om honom att han var riktigt j*vla dålig, guuuud så arg han var!!!

aja, kom hem och mamma hade lagat köttgryta me liiiiiiiiiis, sjukt gott! precis när vi ätit klart vakna min underbara lilla fina prins men tror ni han prydde sig om att mamma hade kommit hem? NÄ, mormor, morfar, maddi o malin var sååå mycke roligare, haha.
när vi kom hem så var hjärtats föräldrar här och stanna till ca 21.30 någon gång. när dom åkt hem plocka jag upp efter dagen kolla runder en snabbis sen gick vi o nanna kudden, sjukt trött.

vakan iaf att klockan var lite i 8 och chockad att noah nannat hela natten =)
han kände nog på sig att jag var trött ;)


så de tog sin lilla tid att skriva detta, haha. hjärtat hade målat klart i badrummet så var tvungen att kolla hur de blev och de blev kaaaaaaaaaanon. ny lampa ska upp och sen ska skåpen målas oxå dock inte idag.


nää av rundrar här.

hörs..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0