bilder


god morgon måndag och ny vecka!

helgen har vatt lugn o skön. har intye gjort för mycke, haha.
fredes var vi som sagt i trelleorg o träffa sofie och thilde. fick vatt på guldfynd o fick reda på varför doppresenten tatt sån lång tid. men hon kunde inte riktigt förstå att de tagit sån lång tid ändå, hon hade fått ett mail om att den hära flaggan som man ska ha till var slut men dom skulle ju få in de samma vecka. och de var ju i början av MARS! så dom skulle ligga o ringa verkstaden tills dom fått svar. RIKTIGT DÅLIGT i mina ögon! 1.5 månad sen nu!!
sen hem till sofie o mös. blev klippt o de blev lugg =)
såååå nöjd!
lördagen var vi i lomma på konfrimation. vi slapp krykan för de fick bara ta me x antal ditt, haha. men ööööver go mat och trevligt sällskap =)
sen så spika J upp tavlor och tavellister så nu är ultraljuds bilderna uppe oxå =)
bara väntat nu sen vi satte in dom i ramar o de var julas, haha.
igår tog vi de lungt, pyssla i trädgården gick en lååååååååååång o skön promenad. mamma o pappa kom en snabbis på kvällen för att hämta lite saker.

och idag är de mååååndag! mycke som man vill göra denna veckan.
solen skiner så blir promenad sen =)


nää nu ska jag mysa/busa me noah som ligger o kämpar på golvet me att komma över på magen. var nära två ggr nu men han rullar snabbt över igen på ryggen. ser så roligt ut!
fast får bli blöja o kläder istället. han kissa ner täcket IGEN andra ggr nu på morgonen. såå får slänga in de i tvättmaskinen/torktumalen istället så de är lagom klart till lunch.


tjaaaaao

Kommentarer
Postat av: Filippa - mamma till Liam

Man kommer inte åt varukorgen :/ och vill ha en lite mindre vagn! Kram

2010-04-19 @ 16:53:10
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag sydde en sittdyna till min babytravel dubbelvagn från det mönstret. Mixtrade lite å sydde en provdyna först å ändrade lite.. Men den blev bra har bild i min blogg...http://jovicar.blogspot.com/2010/04/dyna.html



Mvh Lisa

2010-04-19 @ 22:01:00
URL: http://jovicar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0