åhhh !!

vill bara att denna hemska huvudvärk ska försvinna. tro de eller ej så tog jag en alvedon innan, hjälpte de? njaa sisodär 1 timmes tid. detta börjar bli riktigt riktigt jobbigt nu !!

annars hade vatt en väldans mysig dag tillsammans me thilde & sofie. mumsat i oss plättor och thilde hitta in till våra skåp där en kakburk stod och i de andra lite gottis, att denna lilla filur kom ihåg de, haha.
sen fick jag höra henne säga laila, mormor laila. sååå gulligt de lät !
gick nog rätt bra för sofie på kliniken ska bara invänta svar ifrån proverna.


vill bara hoppa i sängen men vill se real madrid - liverpool klart först. får se hur mycke jag orkar se.




Snart så..


snart så kommer thilde busan hit :D ja sofie då oxå, ska bli super trevlig !
länge sen man träffa busan eller i söndes var de så var inte så länge sen, haha.
ska mumsa i oss plättor sen, sååååå gott. sen ikväll ska jag följa me sofie till ett ställe i Malmö som ska kolla på en sak hon har sitt ansikte. så håll tummarna för henne !!


nä nu borde dom vara på bussen ut hit så ska gå och möta dom.


tjaaoo



huvudvärk


fyyy för vilken huvudvärk jag ligger inne me. börja så smått på jobb eller jag nä jag vakna och mådde pyton igår.  kom hem slängde mig på soffan tog de lungt hade heller bara släng mig i sängen och haft de mörkt runt om mig, men efter ett tag börja de kännas bättre MEN nu för ett tag sen så börja de igen, fy föööööööööööör!


så kallar sängen och hoppas att denna hemska huvuvärken är borta imorron !!

sov gott

Söööndag idag


precis sett  på Austraila. Gilla den starkt !
Inte sett den? GÖR DE

man kanske ska ta och vandra in i duschen, ska bege oss till mamma och pappa för att se på Liverpool - Man City & Malmö - Troja/Ljungby. Sofie & Thilde busan är där redan så lär bli en massa bus & pussande :)


Håller tummarn för Malin just nu som spelar match. Hade såå gärna velat vatt där och stöttat henne eller varför spela själv. De hade vatt kanon!
Aja, hoppas de går kanon för henne !


Ha en fortsatt tervlig söndag




God Afton


Nu är de daaaaaaaaaaaaaags för Melodifestvialen, ÄNTLIGEN !!
De är de bästa som händer på hela året, haha. Enligt mig då :D

Annars idag har vi vatt hos Carina & firat Johan som fyllde år, kom hem runt 18 tiden tog de lungt en stind innan hjärtat laga middag & jag samtala me mamma.


Nä nu börjar de wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :D


sååå glad

är sååå glad förtillfälligt :D


fynda riktigt igår & nu längtar jag bara tills dom kommer  nästa vecka !!



näää inte nu..


vakna och kände mig bättre tills jag ställde mig upp och då kändes de..
åhh just nu när man ska iväg och jobba imorgon..
blääää !

ska fortsätta se på skidskytte och ta mig en kopp te..

blää..

mår skit dåligt just nu, huvet, fryser, täppt u näsan, bihålorna, känns lite i halsen och lite smått febrig säger bara BLÄ på de !! börja känna de när jag satt hemma hos mamma och pappa..
spenderat min eftermiddag tillsammans me mamma, pappa, madde, sofie & thilde busan :D
malin var dock inte hemma för hon satt barnvakt. mamma laga utsökt midda sen åkte vi nästan direkt hemåt.

och nu kallar sängen, åhhh ska bli grymt skönt !!



så sov gott..

vad är de me folk nu förtiden ?


jag inte mer än säga att rätt låtar gick vidare i lördes.
måns låt är ju solklart den bästa låten hittentills och tur att amy diamond bara gick till andra chansen.


annars lugn helg. macke 2 små ursöta fyrbetna saker var bara för över goa, sara & martin höll oss sällskap oxå, trevlans. skidor, promenad och film tittande, patrik 1,5 var en great film. beck/ inter - milan tittande på kvällen där inter vann hjädarmatchen.
snön den faller och åter igen är ALLT vitt och fint igen. dock hade vi arne mycke snö sen innan men fint när de snöar på nytt och de vita lyser upp. roligt för alla sportlovs barn :9

öhh nu?
vill vill vill så gärna men kanske?



te och titta på snor gamla avsnitt av top model och vänta på att min älskade ska komma hem.


åter igen lördag & betyder melodifestivalen :D


idag har de har vi vatt riktigt rediga :D
vakna runt halv 9 tiden vandra upp och börja städa och de mena jag STÄDA. hela badrummet gjordes rent, luckor mm i köket. när vi var klara var klockan runt elva och då dök mamma, pappa, madde & malin upp i dörren och dom hade nybakade bullar me sig *mums*. satte riktgt fint i våra magar och de var mysigt att dom kom :)
när dom hade åkt så börja vi me att väggen där vi skulle slipa, spackla om och sen måla eller hjärtat gjorde, haha. jag höll reda på dom små söta fyrbentna sakerna :P
resultatet blev kano bra och alla sladdarna blev gömda mer nu än innan.

nu sitter jag och väntar på att äggklockan ska ringa så vi kan mumsa i oss lite fiskgratäng innan vi ska bege oss till macke där vi spendera denna afton att se melodifestivalen och mysa me hans 2 ur söta fyrbentna saker som han hämta hem i onsdes.


så ni får ha en fortsatt bra lördags kväll...



jag har något att säga...


nu är de helg igen..
shit vad veckan har gått fort.


idag har jag varit hemma hos sofie och pussat och gosat näsa me thilde busan. blev även klippt, TACK så mycke. hjärtat kom och hämta mig för han sluta tidigare idag, skönt. körde och kolla in två ställen innan de blev willys och öb. hjärtat köpte gelehjärtan till mig i alla hjärtans dag present, haha.
kom hem la in maten mm innan vi begav oss till djursjukhuset för att hjärtrud skulle få sina stygn tagna. såret såg riktigt fint ut och imorgon åker nog tratten för gott och de rosa pling pling halsbandet åker på
:D
köpte även ett häftigt militär halsband till torres såå fin han blev :P


nä om man skulle ta sig en kopp te och forsätta se på let´s dance...


tajjjo 




Hjärtrud & Torres

Vitt


Jaaa de är sååå vitt & fint ute !!
Synd man inte är hemma hos Sofie och busar me Thilde ute i snön. Hon hade älskat att åka pulka.




Synd att snön inte kom till nästa vecka då alla barnen har sporlov.
Lite trist!!

då så


då har man sänt iväg jobb ansökningarna. ska ta mig en funderare på söka jobbet i landskorna kan ju alltid söka och tacka nej om de skulle bli så att man fick de. men hmm jobba där? njaaaa inget som man är sugen på iaf men men får välla se.

annars så mådde man prima nån timme på jobb men så fort jag satte mig i bilen så slog de mig som en klubba i hela kroppen, blä blä blä. MEN jag överlever!


nä nu tror jag faktiskit att sängen den kallar..

 

btw min pinsessa mår prima nu :D


Måndag


ännu en ny vecka och darna bara springer förbi...

helgen den har vatt lugn. lördags kvällen spendera vi hemma hos macke och såg på melodifestivalen som verkligen var ur kass!!! dom ända som jag tyckte var nåt var ju självaste Alcarzar resten var ju rent ut sagt pinsamma. Men snälla Emilia till final och Carolina af Ugglas till andra chansen? hur fan röstar svenska folket!!
blev en promenad igår ute i solen såå skönt sen städa vi hela lägenheten, putsa fönster mm. kvällen bestod av att se på beck och kolla på stugor :)

börjar känna mig dålig. börja redan i fredes på jobb men lördan var de helt borta men imorse när jag vakna så mådde jag smått pyton igen, blää...

nä kanske man ska klä sig och bege sig till bussen..



snart snart snart

ska vi åka och hämta hem min älskade prinsessa!!!
hon ligger väl och vaknar upp nu efter operationen, usssch.
vill inte se henne men ett måste.


annars idag gick de kanon på jobb :) barnen blev glada att se mig, roligt.
när jag satt och vänta på bussen så ringe L och frågaom jag kunde jobba på torsdag för dom ville ha in mig så fort som möjligt men tyvärr kunde jag ju inte de för jag ska vara på granlunda. hade hellre varit där än på granlunda som de känns nu. mycke mer spännande!
men men hon ringde mig nästa gång de fanns :)


nä nu ska jag se halv åtta hos mig sen ska vi hämta hem hjärtrud!


Min Måndag


vakna runt 8 tiden att luren ringde de var L som fråga om jag kunde hoppa in o jobba på torsdag sen så kändes inte lönt att gå o lägga sig igen så satte mig vid datan ladda upp bilderna ifrån helgen. sen städa jag innan jag begav mig till bussen för att möta upp sofie & thilde på södervärn, blev en runda inom coop och handla bröööd som vi kunde mumsa i oss. mamma ringde och sa att jag fått grönt kort att börja jobba hos dom igen, haha.  kan bara Tacka I för de =).

bus & mys me thilde och latande i soffan innan sara & martin kom på besök :)
eller sofie skulle klippa dom och riktigt snygga blev dom, de var sjukt länge se man såg dom för min del iaf ända sen i somras så blev bestämt att de ska melodifestival tittande en helg :)
mamma & pappa skulle hämta sofie & thilde så blev en kortvisit ifrån dom.

pastasallad har landat fint i magen nu och nu ska jag vandra till kojs kommer somna direkt känner jag.
är sååå grymt trött!!

sov gott



gott & blandat kanske?


jaha hjärtat vakna imorse och kläcker ur sig att de helt vitt ute, jajjaemensan var de ju d enär vi gick upp nån timme tidigare. och små snöat har de gjort hela dan.
vi har sprungit som små fjånar till fönsterna för att kolla hur mycke folk som körde in till dom olika visningarna på dom tre hus som är till salu, haha.

annars ska jag meddela att den dansla melodifesitvalen var helt okej. de var riktigt hård match mellan han som vann och tvåan. så de kvitta mig helt vem som vann av dom. han hade en grym inledning och refräng men kanske lite tjatig, hon hade en grym refräng och de kändes schlager över den. så fan sverige dom måste ni kunna slå!!!

jo jag hoppas på att bli inring på de nya ställe i veckan. ska bli såååå skönt me att testa på nytt :)

nu ska vi bege oss hem till mamma & pappa. sofie och thilde busan är redan där :)
pappa lova att bjuda på fastlagsbulle och kaffe sen så ska vi självklart se liverpool-chelsea.



nä nu är hjärtat snart klar...

ha en fortsatt bra sönda


RSS 2.0